Menu
Your Cart

SOMA Акупунктурни игли 0.30 x 30mm - 100 бр

 SOMA Акупунктурни игли  0.30 x 30mm - 100 бр
 SOMA Акупунктурни игли  0.30 x 30mm - 100 бр
 SOMA Акупунктурни игли  0.30 x 30mm - 100 бр
 SOMA Акупунктурни игли  0.30 x 30mm - 100 бр
SOMA Акупунктурни игли 0.30 x 30mm - 100 бр
15.68€
Ex Tax: 13.06€
  • Наличност: 10
  • Модел: SOMA DRY NEEDLING 0.30 x 30
  • Тегло: 0.30kg
  • SKU: SOMA DRY NEEDLING 0.30 x 30
  • UPC: SOMA DRY NE

Техника, при която физиотерапевтите използват суха игла, за да проникнат през кожата в мускулни зони с цел облекчаване на болката или подобряване на обхвата на движение.


Ако вашият пациент страда от мускулно напрежение и спазми, свързани със състояния като мускулно напрежение, дразнене на нервите, артрит, щамове на лигаменти и дискови хернии, нашите игли SOMA предлагат дълготрайно облекчаване на болката. Не се изисква решение преди прилагане, тъй като лечението се съдържа в иглата и чрез ефектите, произведени в тъканта на реципиента.


Благодарение на нашия уникален процес на трикратно заточване и полиране, иглите SOMA позволяват безболезнено вкарване в кожата и мускулатурата. Нашият производствен процес е проектиран да гарантира, че клиентите могат да постигнат максимално намаляване на болката, като същевременно запазват безопасността си.


От какво са направени?

Иглите SOMA се произвеждат от най-висококачествената японска хирургическа стомана. Това гарантира изключително високи нива на издръжливост и затова материалът обикновено се използва в широка гама от медицински изделия. Той също така предлага фантастична гъвкавост, което го прави идеалният материал за използване за суха игла.


За допълнителен комфорт на пациента и лекота на приложение всяка игла се предлага с индивидуален пластмасов водач за лесно и афективно приложение.


Игли - хирургична неръждаема стомана

Дръжки - Неръждаема стомана

Водопроводни тръби - пластмасови

Опаковка - стерилизирани пластмасови торбички

Какви сертификати имат?

Иглите са напълно одобрени от CE и FDA.

Write a review