Menu
Your Cart

Начини на плащане

1.Начини на плащане

Плащането може да се извърши по един от следните начини:

1.1България

Банков превод

Име на банка: VivaWallet

IBAN-GR2370100000000215100547896

BIC-VPAYGRAA

Име на фирмата: PHARMACY ANDREAS DRONTZAS SINGLE MEMBER

Наложен платеж

Платете с наложен платеж

Наложения платеж е най-удобният метод за уреждане на разплащането между продавач и купувач. Най-удобен за клиента, защото той заплаща за направената от него покупка след като я вземе в ръцете си и рискът в този случай на плащане е минимален. Вие заплащате стойността на наложеният платеж, която в случая е стойността на продукта, който сте закупили. Според условията на нашия Магазин, наложения платеж е за сметка Магазина и е напълно безплатна за Клиента.

 

Онлайн плащания чрез PayPal.com

PayPal е един от най-революционните и сигурни начини за плащане през Интернет. Всички плащания през платформата преминат в реално време. Разплащания с извършват посредством верификация на E-mail адрес , като е необходимите да имате регистриран акаунт в система на PayPal.com.

Разплащания може да инициират в различна валута (USD, EUR, GBP и др.) в зависимост от валутата на потребителя. Възможно е използването на PayPal баланс или кредитна карта, която е предварително свързана с акаунт в системата.

 

Онлайн плащания с Кредитна/дебитна карта Visa,Mastercard.

Като методът отговаря на 3D Secure - най-съвременната система за сигурност при онлайн разплащанията. Решението гарантира изключителна сигурност при обслужването на плащания с карти Visa, Visa Electron и MasterCard чрез системите “Verified by Visa” и “Secure Code” и Maestro, носещи логото на Борика.

При избиране на метод за плащане с кредитна или дебитна карта, се отваря платежна страница на My pos, където Клиентът попълва необходимите данни за картата: номер на картата, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя. Сумата от картата на Клиента се удържа веднага след извършена успешна транзакция.

При плащане с карта, Клиентът заплаща стойността на продуктите и доставката, в случай, че клиентът заплаща такава. Транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).