Menu
Your Cart

Пулсоксиметър Dr. Frei AS-304-L Уред за измерване на пулс и кислород в кръвта, Dr. Frei AS-304-L Pulse Oximeter

Пулсоксиметър Dr. Frei AS-304-L Уред за измерване на пулс и кислород в кръвта,  Dr. Frei AS-304-L Pulse Oximeter
Нов
Пулсоксиметър Dr. Frei AS-304-L Уред за измерване на пулс и кислород в кръвта, Dr. Frei AS-304-L Pulse Oximeter
38.40€
Ex Tax: 32.00€
  • Наличност: 10
  • Модел: Dr. Frei AS-304-L Pulse Oximeter
  • Тегло: 0.20kg
  • SKU: Dr. Frei AS-304-L Pulse Oximeter
  • MPN: Dr. Frei AS-304-L Pulse Oximeter

Пулсовият оксиметър Dr. Frei AS-304-L е медицинско изделие и се използва за измерване на неинвазивно артериално насищане с кислород (SpO?) и сърдечна честота (пулс). Насищането с кислород показва процента на хемоглобина в артериалната кръв, който фиксира кислорода.

Поради тази причинар това е важен параметър за оценка на дихателната функция. Ако зададените индивидуални граници на алармата спаднат или бъдат надвишени, се чува предупредителен звуков сигнал. Ниската стойност на насищане с кислород води главно до различни заболявания (респираторни заболявания, астма, сърдечна недостатъчност и др.). Хората с ниско насищане с кислород често имат следните симптоми: диспнея, повишен сърдечен ритъм, намалена работоспособност, превъзбуждане и прекомерно изпотяване.

Ниското насищане с кислород, за което е известно, че е хронично, трябва да се наблюдава от монитора на сърдечния ритъм под медицинско наблюдение. В случай на остро насищане с кислород, независимо дали е придружено от симптоми или не, незабавно трябва да се потърси лекар, тъй като това може да е животозастрашаваща ситуация. Трябва незабавно да се потърси лекар, тъй като това може да е животозастрашаваща ситуация.

Следователно, пулсовият оксиметър е особено подходящ за пациенти с висок риск, като хора със сърдечни заболявания, астма, но също така и за спортисти и здрави хора, които често са на голяма надморска височина (например алпинисти, скиори)

 

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип пулсометър За пръст
Тип употреба Домашна
Функции Автоматично спиране
Измервани стойности Проверка на кислородната наситеност в кръвта (SpO2)
Пулс
Обхват на радиален пулс 30 - 250 BPM
Ниво на кръвна наситеност + - 1%
Честота на пулса + - 1 BPM
Измерван обхват на кръвта 35% - 100%
Захранване Батерии
Необходими батерии 2 X AAA
Цвят Син

Write a review