Menu
Your Cart

Антибактериален течен сапун , NeoDerm Cream Soap Neoderm Basic pH 5.5 5L

Антибактериален течен  сапун , NeoDerm Cream Soap Neoderm Basic pH 5.5 5L
Антибактериален течен сапун , NeoDerm Cream Soap Neoderm Basic pH 5.5 5L
25.85€
Ex Tax: 21.54€
  • Наличност: 20
  • Модел: 5213003080107
  • Тегло: 5.20kg
  • SKU: 5213003080107
  • MPN: 5213003080107


ПОЛЕ НА ПРИЛОЖЕНИЕ И НАЧИН НА УПОТРЕБА:


Нежно почистване и лечение на ръцете и кожата в сестрински и медицински отделения, където е необходимо често почистване.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Neoderm basic, благодарение на естествените защитни и почистващи съставки, които съдържа, нежно почиства и се грижи за ръцете, предлагайки ценна хидратация. PH-неутрален за кожата (pH 5,5) защитава естествената флора на кожата, не предизвиква дразнене и изсушаване на кожата (пукнатини, драскотини и др.) И осигурява правилния антисептик. Той не съдържа сапун, а специални повърхностноактивни вещества, които осигуряват нежно и ефективно почистване. Поради мекия си състав се препоръчва за ежедневно и често почистване и грижа за ръцете и кожата в сестрински и медицински отделения. Също така за използване в хирургичния сектор за основно почистване на ръцете преди хирургичен антисептик.

Neoderm basic съдържа витамин Е за защита и подхранване на кожата, глицерин за хидратация на кожата, масло от жожоба и пантенол (витамин В5) за дълбока хидратация и запазване на еластичността на кожата. Съдържа също консерванти метилхлороизотиазолинон и метилизотиазолинон, които предотвратяват развитието на микроби във формулата при допустими концентрации, както е изброено в таблицата в приложение V към Регламент (ЕО) № 1223/2009 относно козметичните продукти. Продуктът е тестван в независими проучвания както за съвместимост на кожата, така и за неочно дразнене.


ОПАКОВАНЕ:


1 литров контейнер с вградена дозираща помпа


инструкции за употреба

Нанесете 1-2 мл от продукта върху ръцете и разтривайте, докато се образува пяна. Изплакнете обилно с вода.

Write a review