Menu
Your Cart

GIMA Калиперометър

GIMA Калиперометър
GIMA Калиперометър
GIMA Калиперометър
GIMA Калиперометър
GIMA Калиперометър
38.32€
Ex Tax: 31.94€
  • Наличност: 1
  • Модел: 8023279273441
  • SKU: 8023279273441
  • MPN: 8023279273441

Икономичен, но точен и точен детайл за професионална употреба, изработен в Италия. Измерванията на кожните гънки на  тялото въз основа на характеристиките, разработени от Tanner и Whitehouse:

- Натиск върху гънката: приблизително 10 g / mm2

- контактна повърхност на сгъвката: приблизително 6 х 11 мм


Цветните ленти, поставени в близост до скалата, позволяват едновременно сравняване на измерената стойност с референтни проценти, свързани с мъжете и жените. Тази информация е включена в ръководството, доставено с устройството, и улеснява тълкуването на стойностите.


Ако знаете процента на мазнините във вашето тяло, ще можете значително по-лесно да контролирате своето тегло. С информацията за процента на мазнините във вашето тяло лесно може да разберете кое сте правили правилно и кое - не. Всеки път, когато застанете на кантара, вие рискувате да видите подвеждащ резултат. Във вашия организъм може да има излишък от вода, или да се е увеличила мускулната маса - всичко това може да се приеме като "излишно тегло" и вие да се откажете от правилното хранене. Макар, че на практика масата на мазнините може и да е намаляла. Методът на калиперометрията е популярен по целия свят и достатъчно прост - трябва да се измери дебелината на кожните гънки на определени места от тялото с помощта на калипер (дебеломер, подобен на обикновен шублер). После, по получените резултати се изчислява сравнително лесно общото съдържание на мазнини в тялото. При правилно направени измервания, грешката не надвишава 4-5%


Write a review