Menu
Your Cart

Дигитален стетоскоп, Littmann Core Digital Black Edition 8490

Дигитален стетоскоп, Littmann Core Digital Black Edition 8490
Дигитален стетоскоп, Littmann Core Digital Black Edition 8490
546.05€
Ex Tax: 455.04€
  • Наличност: 4
  • Модел: Littmann Core Digital Black Edition 8490
  • Тегло: 3.00kg
  • SKU: Littmann Core Digital Black Edition 8490
  • MPN: 3М Littmann Bluetooth 3200

Нов клас яснота


Дигиталният стетоскоп 3M™ Littmann® CORE се отличава с изключителната акустика, комфорт и качество на стетоскоп от кардиологичен клас Littmann, подобрен с мощна цифрова технология. Функции като до 40x усилване1 и активно шумопотискане могат да ви помогнат да слушате с по-голяма увереност. Стетоскопът 3M Littmann CORE се свързва със софтуера Eko на смарт устройство2 за визуализиране, записване и споделяне на данни.


Изведете слушането на съвсем ново ниво


Одобреният от FDA стетоскоп 3M Littmann CORE превключва между аналогов и усилен режим на слушане, така че можете да слушате както искате по време на оценяване. Технологията с регулируема диафрагма - изобретение на 3M - ви позволява да чувате звуци с различни честоти чрез просто регулиране на натиска върху нагръдника. Задръжте нагръдника с лек натиск върху пациента, за да чуете нискочестотни звуци; натиснете малко повече, за да чуете звуци с по-висока честота. Меките уплътняващи накрайници за уши пасват на отделните уши за оптимален комфорт и отлична оклузия на звука.Стетоскопът 3M Littmann CORE работи със софтуера Eko на устройства с iOS и Android, като ви предоставя средства, съвместими с HIPAA, за запазване и анотиране на 15, 30, 60 или 120-секундни записи в защитено табло за управление. Създайте библиотека от сърдечни звуци, за да наблюдавате прогресията на дадено заболяване или за обучение, и сигурно споделяйте записи с колеги. Стетоскопът 3M Littmann CORE може да се използва с Eko Artificial Intelligence за подпомагане на откриването на шумове.**Може да се изисква абонамент.Дигиталният стетоскоп 3M Littmann CORE е предварително сглобен с приставка CORE Digital и стетоскоп 3M Littmann Cardiology IV. Моля, посетете съответните ръководства за потребителя за инструкции за употреба.Ръководство за потребителя на CORE Digital Attachment

Ръководство за потребителя на 3M Littmann Cardiology IV стетоскопМоля, обърнете внимание, че гаранционният период за дигиталния стетоскоп 3M Littmann CORE е 2 години и не включва гаранционния период, посочен в Ръководството за потребителя на стетоскопа Littmann Cardiology IV, което се прилага само за покупката на стетоскоп Littmann Cardiology IV, когато се закупува отделно.


140X усилване въз основа на сравнение на аналогово с електронно подпомогнато усилено слушане с максимален обем при пикова честота (125 Hz).

2 Смарт устройство не е включено

Write a review