Menu
Your Cart

Дерматоскоп, HEINE NC2

Дерматоскоп,  HEINE NC2
Дерматоскоп, HEINE NC2
804.27€
Ex Tax: 670.23€
  • Наличност: 1
  • Модел: 708
  • Тегло: 0.80kg
  • SKU: 708
  • MPN: 708Дерматоскоп HEINE NC2

HEINE NC2 е два пъти по-ярък от предходния модел NC1. Новият стандарт в LED осветлението, определящ оптимален интензитет на светлината, хомогенност и цветопредаване за най-точна диагностика. Червеното е червено, синьото е синьо. Цветна температура тип. 5000 K. Прецизна оптика на HEINE с диаметър 27 mm и особено голямо поле за преглед – осигурява несравнима острота и изображения с висока разделителна способност.


ДЕРМАТОСКОП HEINE NC2

Дерматоскопът всичко в едно


Прецизни изображения. Контактната плоча постига ясно, без отражение и много детайлно изображение при 10 × увеличение, дори без потапяща течност.


Безконтактен. Без магнитно държаната контактна пластина, NC2 се използва за безконтактно изследване при 6 × увеличение за хигиенично и ефективно изследване на кожата с голямо зрително поле.


Дигитален. Допълнителният аксесоар за iPhone® / iPod®* и безплатното приложение NC2, разработено, за да позволи на NC2 да се използва като цифров фотоапарат. С цифрово увеличение до 30 × и разделителна способност до 12 мегапиксела.


Поляризирано осветление за незабавно изследване без използване на контактни течности.


HEINE постави нов стандарт, който поддържа, че само най-доброто е достатъчно добро, от избора на материали до обработката, от интензитета на светлината и управлението на топлината до възможно най-високия индекс на цветопредаване.


Това е, което ние наричаме LED в качеството на HEINE – или LEDHQ.


Особено голямо зрително поле благодарение на прецизната оптика на HEINE (обектив с диаметър 27 mm) за кристално чисти изображения с висока разделителна способност.


LEDHQ.

Бърза промяна от контактен към безконтактен преглед

Перфектна комбинация от прецизна оптика и ярко осветление

Write a review