Menu
Your Cart

CLEANIS CareBag® Bed Pan Торбичка за подлога

CLEANIS CareBag® Bed Pan Торбичка за подлога
CLEANIS CareBag® Bed Pan Торбичка за подлога
22.06€
Ex Tax: 18.39€
  • Наличност: 10
  • Модел: 1239
  • Тегло: 0.70kg
  • SKU: 1239
  • MPN: 1239

Те имат абсорбционен капацитет от 450ml течност , 20 пакета за еднократна употреба са включени в опаковката.  CareBag се грижи за достойнството и автономността на пациента.

Те са екологично чисти и намаляват риска от контакт и замърсяване на околната среда. Безопасен начин на транспорт без никакъв риск от изтичане на съдържанието, като същевременно разполагат с минимално пространство за съхранение в сравнение с други методи като мобилни тоалетни, химически тоалетни и др.

След това  може да бъде херметично запечатан и изхвърлен като обикновен отпадък, например памперси или биологичен отпадък, ако пациентът е заразен.

1. Отворете кутията и извадете пакета с вложката в него.

2. Отворете плика и го поставете върху подлогата сякаш обувате чорап на крака си.  Подложката супер абсорбент трябва да е в долната част на плика и подлогата.

3. Използвайте подлогата както обикновено.

4. Изчакайте 1 или 2 минути течността  в подлогата (максимално течност 450 мл ) да се превърне в гел.

5. Затворете плика със съдържанието и го изхвърлете.


* Торбичката CareBag® Bad Pan за подлога може да се използва и за тоалетен стол и химическа тоалетна поради по-големият си размер.

Универсален вариант торбичка с вложка е Еко пакета, който може да се използва за подлоги, тоалетни столове и химически тоалетни.

Write a review