40,70 лв.

ТЕРУМО СПРИНЦОВКИ С ПОДВИЖНИ ИГЛИ 100 БРОЯ 2.5/5/10 ML 21G / TERUMO SYRINGE 10 ML 21G

  • Производител: TERUMO
  • Кат. номер: TERUMO SYRINGE 21G

Спринцовки Terumo с подвижна игла
*ЦЕНАТА Е ЗА 100 БРОЯ
Спринцовките Terumo са спринцовки игли за еднократна употреба, етиленов оксид стерилизирани, опаковани в индивидуални опаковки.
Спринцовките Terumo
СТЕРИЛНИ ● АПИРОГЕННИ ● НЕТОКСИЧНИ ● БЕЗ ЛАТЕКС с подвижна игла.
размери:Terumo 2.5 ml/5ml / 10ml спринцовка с 21G игла, опаковка от 100 броя

Terumo е световен лидер в проектирането, производството и маркетинга на хиподермични спринцовки и игли. Terumo е пионер в много от днешните най-важни хиподермични свойства като ултра-ясни стени, спринцовки без латекс и вградена спирачка, която предпазва буталото от случайно изваждане. 

Хирургичните игли на Terumo използват уникален дизайн с двойно скосяване и прецизно производство, за да осигурят ултра-остри игли за  по-голям комфорт за пациента. 

Изследователската и развойна дейност на Terumo продължава да проучва и разработва нови функции, които осигуряват на пациента по-голям комфорт, по-безопасни и по-лесни за употреба продукти и медицинското съоръжение с ефикасни и икономически ефективни хиподермични продукти.
Окано-сан е известен в Япония като „магьосникът на металообработването”. Започвайки с изключително тънък лист неръждаема стомана, той го навива на миниатюрен заострен цилиндричен конус, затваряйки го като заварява шева. Оячи използва своя опит в медицината и инженерството, за да подобри и развие т.нар. игла “Нанопас 33”. Диаметърът на върха е 0.2мм. или с 20% по-малък от този на предишните спринцовки. Навиването на метала в определена конусовидна форма прави иглата толкова тънка и остра. Върхът може да е съвсем малък, а иглата постепенно да се разширява, точно както хобота на комара.
- +
Моля, изберете: