Menu
Your Cart

RIESTER Резервна Крушка Uni 10424 - Vacuum 2 .7V

RIESTER Резервна Крушка Uni 10424 - Vacuum 2 .7V
RIESTER Резервна Крушка Uni 10424 - Vacuum 2 .7V
12.48€
Ex Tax: 10.40€
  • Наличност: 5
  • Модел: 721
  • Тегло: 0.10kg
  • SKU: 721
  • MPN: 721

Универсална резеревана крушка за офтамалоскопи Риестер.

Write a review