7,00 лв.

ХИРУРГИЧНИ АБСОРБИРАЩИ КОНЦИ PGA USP 3/0 С ИГЛА PGA / PGA USP 3/0 SURGICAL SUTURES ABSORBABLE

  • Производител: OEM
  • Кат. номер: PGA USP 3/0 SURGICAL SUTURES ABSORBABLE

PGA SURGICAL SUTURES ABSORBABLE
синтетичен резорбируем хирургически конец, пригоден за процедури, които изискват съединяване на тъкани(предимно меки) за период от 60 до 90 дни. Позволява прецизно разполагане на възлите и намалява степентта на припокриването им. Този конец е изработен от кополимер на гликоловата и на млечната киселини (90:10) и има синтетично покритие от полиглактин 370 и калциев стеарат.
Това е усукан полифилен резорбируем конец със синтетично покритие, което прави нишката лесна за пенетрация и непредизвикваща възпаление на тъканите. Притежава подобрена якост на опън и дълъг абсорбционен период. Полиглактин 910 се разпада чрез химическа хидролиза и се метаболизира от тялото. Процесът на абсорбция е последван от процес на загуба на маса, като конецът напълно се резорбира 50 до 90 дни.
Полиглактин 910 се състои от лесно метаболизиращи се елементи, което го прави мек конец с голяма възможност за абсорбция и повишен капацитет на съединяване. Той се прилага при общата хирургия, пластичната хирургия, офталмологията, в акушерството и гинекологията, епизиотомията, урологията, травматологията, гастроентерологията, при обикновени наранявания?, за лигатури, в педиатрията и при наранявания на епидермиса.

Не е подходящ за сърдечно-съдовите и неврологични опарации.

- +
Моля, изберете: