Menu
Your Cart

BRAY Сребърен Нитрат Молив 95%

BRAY Сребърен Нитрат Молив  95%
BRAY Сребърен Нитрат Молив 95%
10.30€
Ex Tax: 8.31€
  • Наличност: 9
  • Модел: 5014958680004
  • Тегло: 0.10kg
  • SKU: 5014958680004
  • MPN: 5014958680004

95% w / w молив от сребърен нитрат в синьо пластмасово приспособление за рециклиране с капачка, означено с изтичане и номер на партидата.

Медицинска употреба на сребърен нитрат

С добре установени антисептични и антимикробни свойства, сребърен нитрат от апликатор или молив се прилага локално обикновено във воден разтвор и се използва като хемостатик, за облекчаване на болката при определени условия и за отстраняване на малки количества нежелани тъкан.

 Avoca сребърен нитрат  апликатори и сребърен нитрат  Моливи са широко използвани в целия свят от  лекари, хирурзи, медицински сестри, акушерки, педиатри, стоматолози, общопрактикуващи лекари и ветеринарни лекари.

Ерозията

Малки кървящи рани

Брадавици

Язви

Напукана кожа.

Кокоши трън 

За труднодостъпни места, за носа, например ухото и гърлото , един сребърен нитрат Avoca апликатор може да се използва , за да се даде по-лесен достъп. Формован при високи температури, авокастикът Avoca Silver Nitrate е хигиеничен и няма да се разпада  за разлика от дървените пръчки.

Смята се, че този метод на клетъчна деструкция се прилага за всички живи тъкани, включително вируси и известни патогени. На ненарушена кожа е безболезнено. Действието може да бъде спряно чрез добавяне на физиологичен разтвор. Завършеното действие обаче не може да бъде отменено. Поради тази причина сребърен нитрат не трябва да влиза в контакт с тъкан, която не се регенерира като очите.


Write a review