1 368,00 лв.

ДЕРМАТОСКОП DINO-LITE MEDL4DW / DERMASCOPE DINO-LITE MEDL4DW

  • Производител: DINO-LITE
  • Кат. номер: DERMASCOPE DINO-LITE MEDL4DW

Дерматоскопът може да бъде позициониран върху кожата чрез вода или смазващо средство, за да бъдат наблюдавани или снимани невус или лезия. Увеличението, което може да се постигне, не може да бъде достигнато с невъоражено око, както и да бъде направена правилна диагноза. Пациентът има възможност да следи процеса на монитор междувременно.

Dino-Lite дерматоскопът се свързва и се захранва от USB порта на компютъра, така че няма нужда от замяна или презареждане на батерии. Също така е универсален инструмент, който разполага със собствени 8 LED светлини, които правят ненужен външен източник на светлина.

Този продукт не се използва само от дерматолози като помощно средство за диагностика, но също така и от общо практикуващи лекари. Те го използват като част от настройка за теледерматология, едно от приложенията на бързо развиващата се практика на телемедицината. Лекарят може да изпрати клинични и дерматологични снимки на дерматолога заедно с клинична история и въпроси на пациента. По този начин дерматологът може да даде своята оценка и съвети от разстояние.

Цялата гама Dino-Lite дерматоскопи може да се прилага във ветеринарни клиники. Продуктът е здрав и фунционира в повечето случаи. Поляризиращият филтър, който е достъпен за всички модели, помага за редуциране на отражението от отблясъците на кожата, което от своя страна допринася за по-доброто качество на снимките. Стандартно дерматоскопите са придружени от софтуер за Windows и MacOS, който разгръща функциите на дигиталните микроскопи.

Dino-Lite дерматоскопите се предлагат в модел с 5 мегапиксела и здрав метален корпус, но също така и вариант 1,3 мегапиксела с композитен корпус. Дерматоскопът е подходящ за интензивна ежедневна употреба.

 

Техническа спецификация:

 

Dino-Lite серия     Dino-Lite DermaScope
Код на артикула     MEDL4DW
Тип светлина/LED    Бял
Светодиоди    8
Светодиоди - вкл./изкл.    Да
Инфрачервен филтър    IR 650nm
Резолюция    1. 3 мегапиксела/1280х1024 пиксела/
Увеличение    10-50x
Заключване на увеличението    Да
Поляризатор    Да
Интерфейс    USB 2.0. Висока скорост на предаване
Микробутон Да
Измерване Да
Калибрация Да
Възможности    Снимка, видео
Материал на корпуса    Композитна сплав
Операционна система    Windows XP, Vista, 7 & 8 MAC OS 10.4 и по-нова
Тегло    105г.
Размер на микроскопа    10.5cm (вис.) x 3.2cm (диам.)
Гаранция     2 години
- +
Моля, изберете: