63,50 лв.

ANALYTICON ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА УРИНА 10 КОМПОНЕНТА * 100/ ANALYTICON COMBI SCREEN PLUS 10 PARAMETERS

  • Производител: ANALYTICON
  • Кат. номер: ANALYTICON COMBI SCREEN PLUS

РЕАГЕНТНИ ЛЕНТИЧКИ ЗА УРИНЕН АНАЛИЗ
За полуколичествено и качествено определяне на левкоцити, нитрити, уробилиноген, протеини, pH, кръв, специфично тегло, кетони, билирубин, глюкоза в урина -
ВЪВЕДЕНИЕ:
Тестът служи за качествено и полуколичествено определяне на едни или повече от следните вещества в урина: аскорбинова киселина, глюкоза, билирубин, кетони (ацетоцетна киселина) специфично тегло, кръв, pH, протеини, уробилиноген, нитрити и левкоцити. За резултата вижте етикета на набора тестове за списъка на специфичните вещества и го сравнете с определеното вещество(а) и цветна група от цветната таблица. Реагентните лентички за уринен анализ (урина) са здрави пластмасови лентички, върху които са фиксирани няколко отделни реагентни зони. Урината претърпява много промени по време на заболяване или дисфункция на организма преди кръвния състав да се промени значимо. Уринният анализ е полезна процедура в качеството й на индикатор на здраве или заболяване и, като такава е част от рутинния здравен скрининг. Реагентните лентички за уринен анализ (урина) могат да се ползват като основна оценка на здравното състояние и като допълнение при диагностиката и мониторирането на метаболити или системни заболявания, които повлияват функцията на бъбреците, ендокринни смущения или смущения в уринарния тракт.

Резултатите могат да бъдат прочетени директно върху лентата след около 60 секунди и сравнени с цветната карта в кутията. 10-параметровите ленти за урина Combi Screener са подходящи за професионална употреба.
Произведено в Германия.

- +
Моля, изберете: