65,00 лв.

СИМЕНС ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА УРИНА MULTISTIX 10SG 100 бр / SIEMENS MULTISTIX 10SG *100

  • Производител: SIEMENS
  • Кат. номер: SIEMENS MULTISTIX 10SG *100

 MULTISTIX 10SG *100
РЕАГЕНТНИ ЛЕНТИЧКИ ЗА УРИНЕН АНАЛИЗ
За полуколичествено и качествено определяне на левкоцити, нитрити, уробилиноген, протеини, pH, кръв, специфично тегло, кетони, билирубин, глюкоза и аскорбинова киселина в урина -
ВЪВЕДЕНИЕ:
Тестът служи за качествено и полуколичествено определяне на едни или повече от следните вещества в урина: аскорбинова киселина, глюкоза, билирубин, кетони (ацетоцетна киселина) специфично тегло, кръв, pH, протеини, уробилиноген, нитрити и левкоцити. За резултата вижте етикета на набора тестове за списъка на специфичните вещества и го сравнете с определеното вещество(а) и цветна група от цветната таблица. Реагентните лентички за уринен анализ (урина) са здрави пластмасови лентички, върху които са фиксирани няколко отделни реагентни зони. Урината претърпява много промени по време на заболяване или дисфункция на организма преди кръвния състав да се промени значимо. Уринният анализ е полезна процедура в качеството й на индикатор на здраве или заболяване и, като такава е част от рутинния здравен скрининг. Реагентните лентички за уринен анализ (урина) могат да се ползват като основна оценка на здравното състояние и като допълнение при диагностиката и мониторирането на метаболити или системни заболявания, които повлияват функцията на бъбреците, ендокринни смущения или смущения в уринарния тракт.
Лентичките са опаковани заедно със сушилен агент в пластмасово шишенце с капачка на винт. Всяка лента е стабилизирана и е готова за употреба след изваждането й от шишенцето. Всяка реагентна лента е за еднократна употреба. Резултатите се получават чрез директно сравняване на тест-лентата с цветната скала, отпечатана на етикета на флакона. Не са необходими изчисления или лабораторно оборудване. Показаните по-долу цветни групи служат само за информация и може да не отговарят перфектно цветово. За точно сравняване на цветовете използвайте САМО цветната скала на етикета на флакона.

- +
Моля, изберете: