17,60 лв.

КЛИЪР БЛУ ПЛЮС ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ / CLEARBLUE PLUS TEST

  • Производител: CLEARBLUE
  • Кат. номер: 5201314028567

CLEARBLUE PLUS TEST
Тестът за бременност Clearblue Plus е разработен така, че да можете максимално лесно да се тествате за бременност и да получите резултат с точността, която очаквате от Clearblue, само след 1 минута*. Революционният му дизайн бе разработен след обширно проучване на жени и дори спечели награда Red Dot Design през 2012 г.
Над 99% точност
От датата на очакваната менструация.
Ергономичен дизайн
Лесен за работа и по-хигиеничен заради по-дългата, извита дръжка.
50% по-широк връх
По-широкият, променящ цвета си връх улеснява вземането на пробата и става от бял на розов, за да ви покаже, че сте я взели правилно.
Може да тества 5 дни по-рано
Толкова чувствителен, че можете да тествате до 5 дни преди датата на закъснение на менструацията**.
Ясни положителни (+) или отрицателни (-) резултати
Лесни за разчитане положителни (+) или отрицателни (-) резултати само за 1 минута*
* Резултат за бременност може да се появи след 1 минута, когато правите тест от датата на закъснение на менструацията. Изчакайте 3 минути, за да се потвърди резултат за отсъствие на бременност. ** Може да се използва 5 дни преди датата на закъснение на менструацията (т.е. 4 дни преди датата на очакваната менструация). При лабораторни тестове 98% от резултатите за наличие на бременност са установени в деня преди датата на очакваната менструация, 97% – 2 дни преди тази дата, 88% – 3 дни по-рано и 56% – 4 дни преди нея.
Ако направите тест по-рано и получите резултат „Не сте бременна“, е възможно нивото на хормона на бременността още да не е достатъчно високо, за да може той да бъде открит. Трябва да направите тест отново в деня на очакваната менструация.

- +
Моля, изберете: