30,00 лв. 27,00 лв.

Акупунктурни игли 100 бр , SOMA Needles for Dry Needling - Myofascial Trigger Point, Pain Relief *100

  • Производител: SOMA

Техника, при която физиотерапевтите използват суха игла, за да проникнат през кожата в мускулни зони с цел облекчаване на болката или подобряване на обхвата на движение.

Ако вашият пациент страда от мускулно напрежение и спазми, свързани със състояния като мускулно напрежение, дразнене на нервите, артрит, щамове на лигаменти и дискови хернии, нашите игли SOMA предлагат дълготрайно облекчаване на болката. Не се изисква решение преди прилагане, тъй като лечението се съдържа в иглата и чрез ефектите, произведени в тъканта на реципиента.

Благодарение на нашия уникален процес на трикратно заточване и полиране, иглите SOMA позволяват безболезнено вкарване в кожата и мускулатурата. Нашият производствен процес е проектиран да гарантира, че клиентите могат да постигнат максимално намаляване на болката, като същевременно запазват безопасността си.

От какво са направени?
Иглите SOMA се произвеждат от най-висококачествената японска хирургическа стомана. Това гарантира изключително високи нива на издръжливост и затова материалът обикновено се използва в широка гама от медицински изделия. Той също така предлага фантастична гъвкавост, което го прави идеалният материал за използване за суха игла.

За допълнителен комфорт на пациента и лекота на приложение всяка игла се предлага с индивидуален пластмасов водач за лесно и афективно приложение.

Игли - хирургична неръждаема стомана
Дръжки - Неръждаема стомана
Водопроводни тръби - пластмасови
Опаковка - стерилизирани пластмасови торбички
Какви сертификати имат?
Иглите са напълно одобрени от CE и FDA.

- +
Моля, изберете: