Menu
Your Cart

ANIOS Quick Spray Дезинфектант за бърза дезинфекция - спрей форма 1 l

ANIOS  Quick Spray Дезинфектант за бърза дезинфекция - спрей форма 1 l
ANIOS Quick Spray Дезинфектант за бърза дезинфекция - спрей форма 1 l
11.87€
Ex Tax: 11.20€
  • Наличност: 10
  • Модел: 3597610153884
  • Тегло: 1.20kg
  • SKU: 3597610153884
  • MPN: 3597610153884

Дезинфектант за бърза дезинфекция - спрей форма. Бърза дезинфекция на предварително почистени и устойчиви на алкохол медицински устройства и апаратура.

Готов за употреба препарат за бърза дезинфекция на малки и водочувствителни повърхности и апаратура.

Време за контакт - 30 сек., Туберкулоцидно действие - 5 мин.

Write a review